Elektrische verreiker

Stap de wereld van emissieloos werken binnen met onze geavanceerde elektrische verreikers. Bij T.C. Gortenmulder gaan we verder dan conventionele hijs- en transportoplossingen door duurzaamheid en innovatie te combineren. Met onze elektrische verreikers heeft u de mogelijkheid om te werken in gebieden waar beperkingen gelden voor de CO₂-uitstoot, waardoor u kunt voldoen aan de strengste milieuvoorschriften zonder in te leveren op kracht of efficiëntie.

Vraag offerte aan  

Onze elektrische verreikers

Ontdek onze innovatieve elektrische verreikers, waaronder de Faresin 6.26 E en de Manitou 2660 E. Deze hoogwaardige machines bieden de perfecte combinatie van kracht, precisie en duurzaamheid.

Voordelen van een elektrische verreiker

Elektrische verreikers, aangedreven door elektrische motoren in plaats van verbrandingsmotoren, bieden een reeks voordelen ten opzichte van conventionele verreikers:

  • Minder geluid: Elektrische verreikers produceren veel minder geluid dan conventionele verreikers, waardoor ze geschikt zijn voor gebruik in geluidsgevoelige omgevingen zoals magazijnen, logistieke centra en binnensteden.
  • Minder emissies: Elektrische verreikers stoten geen uitlaatgassen uit, waardoor ze een milieuvriendelijker alternatief vormen dan conventionele verreikers.
  • Hoger rendement: Elektrische verreikers hebben een hoger rendement dan conventionele verreikers, wat betekent dat ze minder energie verbruiken om dezelfde taak uit te voeren.

Enkele specifieke toepassingen van elektrische verreikers zijn:

  • Laden en lossen van vrachtwagens in magazijnen en logistieke centra.
  • Verplaatsen van materialen in binnensteden.
  • Uitvoeren van hijswerkzaamheden in geluidsgevoelige omgevingen of in omgevingen met emissiebeperkingen.
  • Werken in tunnels en andere beperkte ruimtes.

Beschikbare hulpstukken

Wij hebben hulpstukken beschikbaar voor elke klus. Heeft u een specifieke opdracht of weet u niet precies wat u nodig heeft? Neem dan contact met ons op voor een advies op maat. Wij komen graag langs bij u op locatie om de situatie te beoordelen en u gewenst advies te geven.

Vorkenbord
Roterend vorkenbord
Manbak
Gipskantelbak
Platte plaat met rongen
Lange lepels
Vuilbak

Vraag offerte aan  

Schepbak
Jib-lier 2t
Bloklier 3t
Bloklier 5t
Lange Jib 2t
Korte Jib 5t
Uitschuifbare jib-lier 600kg

Uitgebreid assortiment

Naast onze innovatieve elektrische verreikers, bieden wij ook een scala aan andere machines om aan al uw behoeften te voldoen. Bekijk onze roterende verreikers, starre verreikers en schaarhoogwerkers voor nog meer mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een offerte aan voor uw project.

Vraag offerte aan  

Elektrische verreiker