Wie zijn wij

Het familiebedrijf T.C. Gortenmulder B.V. is opgericht in 1961 door Teunis Gortenmulder als een aannemersbedrijf werkzaam in de grond- weg- en waterbouw. Met behulp van graafmachines, draglines en kiepauto`s werden panden gesloopt om plaats te maken voor nieuwbouw en vele grote bouwputten afgegraven.

Na een rustige periode werd het roer omgegooid en besloten niet zelf meer de werkzaamheden aan te nemen maar machines zoals shovels, kranen, kiepauto`s etc. te gaan verhuren. Dit bleek al snel de juiste keuze en er werd een verreiker aangeschaft zodat een groter assortiment kon worden aangeboden. Binnen een jaar stonden er al 3 verreikers die veelvuldig werden verhuurd en de huur van de andere machines naar de achtergrond drukte.

Helaas heeft Teunis Gortenmulder deze ontwikkelingen maar kort mee kunnen maken omdat hij veel te vroeg is overleden. Nadat de echtgenote van Teunis het bedrijf een korte tijd heeft geleid hebben de 4 zonen Marten, Theo, Arjan en David Gortenmulder het bedrijf overgenomen.

De 4 broers hebben na de overname besloten om zich te specialiseren in het verhuren van verreikers zowel met als zonder machinist, niet alleen in Nederland maar ook in de Benelux en Duitsland.

Wie zijn wij