Starre verreiker

Klaar om uw projecten naar nieuwe hoogten te tillen? Met onze krachtige starre verreikers, uitgerust met vierwielaandrijving en een vaste cabine met telescooparm, bereikt u moeiteloos uw doelen. Of het nu gaat om bouwprojecten op ruig terrein of werkzaamheden in bedrijfshallen, onze veelzijdige machines staan voor u klaar. Met hun stevige constructie en stabiliteit kunnen ze zware lasten tillen en verplaatsen op diverse terreinen. Bovendien bieden onze starre verreikers een uitstekend zicht op de werkplek vanuit de cabine, wat de productiviteit en veiligheid verhoogt.

Kies voor het gemak van het huren van een starre verreiker, eventueel met een van onze ervaren machinisten. Bij ons staat veiligheid voorop; daarom ondergaan al onze machines jaarlijks uitgebreide inspecties en beschikken onze machinisten over alle vereiste certificeringen.

Vraag offerte aan

Onze starre verreikers

Elk project wordt een fluitje van een cent met onze krachtige starre verreikers, speciaal ontworpen voor optimale prestaties in verschillende omgevingen, van ruw terrein tot bedrijfshallen. Ontdek de verschillende modellen en vind de perfecte machine voor uw behoeften.

De voordelen van een starre verreiker

Ontdek de voordelen van onze starre verreikers, die uitblinken in veelzijdigheid, robuustheid en verbeterde veiligheid op diverse werkterreinen.

  • Veelzijdigheid: Onze starre verreikers zijn inzetbaar voor een breed scala aan taken, zoals het tillen van zware materialen, het verplaatsen van pallets en het ondersteunen bij constructiewerkzaamheden.
  • Robuustheid: Met hun stevige constructie en vierwielaandrijving zijn onze starre verreikers geschikt voor gebruik op diverse terreinen, van ruwe bouwplaatsen tot bedrijfshallen.
  • Veiligheid: De vaste cabine en telescooparm bieden een uitstekend zicht op het werkgebied, waardoor de veiligheid en precisie tijdens hijs- en verplaatsingsactiviteiten worden verbeterd.

Beschikbare hulpstukken

Wij hebben een breed scala aan hulpstukken beschikbaar voor elke klus. Weet u niet precies welk hulpstuk u nodig heeft? Neem dan contact met ons op voor een advies op maat. Onze experts komen graag bij u langs op locatie om de situatie te beoordelen en u het gewenste advies te geven.

Vorkenbord
Roterend vorkenbord
Manbak
Gipskantelbak
Platte plaat met rongen
Lange lepels
Vuilbak

Vraag offerte aan

Schepbak
Jib-lier 2t
Bloklier 3t
Bloklier 5t
Lange Jib 2t
Korte Jib 5t
Uitschuifbare jib-lier 600kg

Uitgebreid assortiment

Naast onze krachtige starre verreikers bieden wij een uitgebreid assortiment aan andere machines om aan al uw behoeften te voldoen. Ontdek onze elektrische verreiker, roterende verreikers en schaarhoogwerkers voor nog meer mogelijkheden.

Neem contact op

Starre verreiker