Roterende verreiker

Bent u klaar om uw projecten moeiteloos naar ongekende hoogten te brengen? Met onze roterende verreiker tilt u niet alleen letterlijk, maar ook figuurlijk uw werk naar een hoger niveau. Perfect voor het plaatsen van bouwmaterialen op grote hoogte, het verplaatsen van zware lasten, of het uitvoeren van complexe manoeuvres; onze roterende verreiker is de held die u zoekt. Efficiëntie, betrouwbaarheid en een indrukwekkende reikhoogte tot wel 46 meter staan aan uw zijde.

Kies voor het gemak van huren met een van onze ervaren machinisten, waarbij veiligheid altijd vooropstaat. Onze machines ondergaan strenge jaarlijkse inspecties en onze machinisten beschikken over alle benodigde certificeringen.

Vraag offerte aan  

Onze roterende verreikers

Elke klus wordt een koud kunstje met onze roterende verreikers. Deze machines combineren indrukwekkende kracht met precisie en veiligheid, waardoor uw efficiëntie op de werkvloer aanzienlijk wordt verhoogd. Ontdek de verscheidenheid aan modellen en vind de perfecte machine voor uw project.

Voordelen van een roterende verreikers

Onze roterende verreikers bieden een scala aan voordelen voor diverse industriële en bouwtoepassingen.

  • Verhoogde productiviteit: Zware lasten? Hoge locaties? Geen probleem. Onze roterende verreikers zorgen ervoor dat uw projecten sneller en efficiënter worden voltooid.
  • Ongeëvenaarde flexibiliteit: Krappe ruimtes zijn geen uitdaging meer dankzij de roterende functie van onze verreikers. Ervaar de veelzijdigheid op elke werkplek.
  • Veilig en betrouwbaar: Met onze jaarlijkse inspecties en gecertificeerde machinisten zorgen wij voor een veilige werkomgeving, waardoor uw projecten vlot en zonder zorgen verlopen.

Beschikbare hulpstukken

Wij hebben hulpstukken beschikbaar voor elke klus. Heeft u een specifieke opdracht of weet u niet precies wat u nodig heeft? Neem dan contact met ons op voor een advies op maat. Wij komen graag langs bij u op locatie om de situatie te beoordelen en u gewenst advies te geven.

Vorkenbord
Roterend vorkenbord
Manbak
Gipskantelbak
Platte plaat met rongen
Lange lepels
Vuilbak

Vraag offerte aan  

Schepbak
Jib-lier 2t
Bloklier 3t
Bloklier 5t
Lange Jib 2t
Korte Jib 5t
Uitschuifbare jib-lier 600kg

Uitgebreid assortiment

Ons assortiment reikt verder dan roterende verreikers. Ontdek ook onze elektrische verreiker, starre verreikers en schaarhoogwerkers om elke uitdaging aan te gaan. Bekijk ons uitgebreide aanbod en vind de machine die aan al uw behoeften voldoet

Neem contact op  

Roterende verreiker